Blije man met hulp aan huis

Cordaan is als zorgorganisatie actief in Amsterdam en omgeving. Wij bieden ondersteuning aan mensen, van jong tot oud. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met chronische psychische problemen. Zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.

Cordaan is ontstaan uit het samengaan van een aantal zorgorganisaties in en rond Amsterdam. Wij zijn een grote organisatie, met oog voor ieder individu. Dat is wat voor ons voorop staat: zorg is mensenwerk. Dat betekent voor onze cliënten dat we streven naar zelfredzaamheid. Naar mensen in hun waarde laten. Naar ruimte voor een persoonlijke benadering. Want we weten: als ergens de balans tussen professioneel en persoonlijk belangrijk is, dan is het in de zorg.

 

Ook voor onze medewerkers zoeken we naar die balans. De balans tussen diploma’s en liefde voor je vak. Tussen aanpakken en aandacht. Tussen vakkundig werken en betrokkenheid bij je cliënten. Dat is wat Cordaan en haar medewerkers kenmerkt: het juiste evenwicht tussen professioneel en persoonlijk. Dat is de balans van Cordaan.