SeysCentra

Locatie:
Malden
kaart van Nederland

Behandeling van kinderen en jongeren met eetproblemen en onzindelijkheid

Weigert uw kind alle voedsel of eet het selectief of zeer beperkt? Als ouders bent u vaak ten einde raad. Gelukkig kan uw kind terecht bij SeysCentra. Het unieke 12-stappenplan voor ernstige eetproblemen bij kinderen en jongeren zorgt voor een succesvolle behandeling. Onze methodes zijn bewezen goed en wetenschappelijk onderbouwd.

De eetkliniek van SeysCentra is een landelijk erkend expertisecentrum met een last-resortfunctie.  

De meeste kinderen worden zonder enige moeite zindelijk. Dat geldt niet altijd voor kinderen met een verstandelijke beperking of autisme. Zij hebben vaak problemen met zindelijk worden: voor urine en ontlasting, zowel overdag als ’s nachts (denk aan bedplassen). Speciaal voor hen ontwikkelde SeysCentra een effectieve toilettraining. 

De behandeling van voedselweigering en onzindelijkheid kan als dagbehandeling plaatsvinden in één van de behandelklinieken van SeysCentra. De behandelingen kunnen ook plaatsvinden in de vertrouwde omgeving van het kind: thuis, op school of in het kinderdagverblijf. Welke behandeling voor uw kind het meest effectief is zal duidelijk worden in het intakegesprek.