Stichting Parc Spelderholt

Locatie:
Amsterdam
locatie Stichting Parc Spelderholt

Parc Spelderholt is een uniek landgoed waarop u ons prachtige Hotel vindt met 32 ruime kamers. En een Kasteel waar vergaderingen, trainingen, feesten en bruiloften kunnen plaatsvinden. Ook bevindt zich hier een Academie waar jongeren met een beperking de kans krijgen zich te ontwikkelen binnen een van de vier leergangen die wij aanbieden (horeca, onderhoud, dienstverlening of administratie). Deze jongeren, door ons studenten genoemd, wonen doordeweeks in woonhuizen op het landgoed.  

Naast het ontwikkelingstraject biedt Parc Spelderholt ook logeerweekenden en vakantieweken aan voor jongeren met een beperking.

Parc Spelderholt is een prettige omgeving waar een aantal unieke elementen samenkomen. Op het Parc ervaar je de rust, de ruimte en het groen van de Veluwe en word je geïnspireerd door de studenten die hier leren en werken. 

Door in kansen te denken en niet in beperkingen ontdekken we hier samen onbeperkte kansen voor iedereen. 

Het is een plek voor een goed gesprek, een ontmoeting die je verder brengt, je krijgt de juiste focus en je kunt de dag afsluiten met een heerlijk glas wijn en een gezonde maaltijd.