hb

Podium geven aan samenspel

Ruim 3000 mensen met een beperking krijgen via Reinaerde ondersteuning of zorg. Dit varieert van tijdelijke begeleiding tot langdurige zorg en behandeling. Je dag goed besteden, begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en behandeling bij wonen, tijdelijk verblijf en werken. Onze kennis en ervaring is dus breed en we hebben dienstverlening voor alle leeftijden.

Hoe we werken

We vinden het belangrijk dat ieder mens gezien en gehoord wordt. We gaan uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Of je nu medewerker of iemand met een beperking bent: ieder mens is van betekenis voor een ander. Wij weten waar we zelf goed in zijn en wat anderen beter kunnen. Wij noemen dit podium geven aan samenspel. Zo zetten we de toon voor een betere wereld. In het groot en in het klein.

We werken aan vier thema’s:

Ook iets voor jou?

Enthousiaste professionals en talenten die een uitdaging aan durven gaan, kunnen we goed gebruiken bij Reinaerde. Dus zie je kansen, weet je deze te benutten en heb je oog voor de omgeving? Kijk dan eens bij onze vacatures. We hebben een afwisselend aanbod van leuke functies. Net als onze dienstverlening is het werk binnen Reinaerde heel divers. Er is van alles mogelijk. Ben je benieuwd naar onze organisatie? Kom gerust eens op de koffie of thee. We laten je graag kennismaken met Reinaerde.