VraagPlus

Locatie:
Huissen
VraagPlus

De bewoners wonen zelfstandig. Al dan niet geclusterd, ieder een eigen huis, verspreid door heel Huissen. Het hele dorp is hun thuis. Ze gaan ‘gewoon’ naar de bakker, met een pasje van VraagPlus. Ze wassen de auto van de buren, ze zitten bij de carnavalsvereniging, ze horen erbij. Natuurlijk is het leven soms lastig voor hen. En dan zijn wij er. En jij misschien.

Vind jij ook dat volwaardig meedoen een groot goed is? En ben je bereid om zo’n beetje alles te doen wat nodig is om dit voor ‘jouw’ bewoners voor elkaar te krijgen? Je bekommert je om hen, maar ook om de buren, de bakker en zo’n beetje heel Huissen. Want van hen hebben we soms begrip en geduld nodig.

Een deskundig team

Wij zijn een team van veertien zeer deskundige begeleiders voor zesentwintig bewoners. We willen groeien naar een team van ongeveer zestien begeleiders voor zo’n zevenentwintig bewoners. Want we willen de vrijheid behouden om lekker met een bewoner te gaan wandelen als het mooi weer is. Zonder zorgen over de planning.

We zijn een ‘platte’ organisatie. We doen het allemaal zelf. En samen. We vervangen elkaar, kennen alle bewoners en springen bij waar nodig. Bij ons is alles gewoon. En dat is heel bijzonder.

Let op: je krijgt dus veel ruimte, omdat we vertrouwen op jouw professionaliteit. Daarom is het nodig dat je kritisch naar jezelf blijft kijken. En blijft leren en groeien.