Stichting Gehandicaptenzorg Limburg (SGL)

Locatie:
Sittard
ik zorg

SGL en het maximale uit je leven halen

SGL werkt voor mensen die de gevolgen ondervinden van hersenletsel en/of een lichamelijke handicap en die daardoor niet meer volledig zelfstandig kunnen functioneren. Wij streven ernaar dat onze cliënten het maximale uit het leven halen. En dat betekent dat je zo zelfstandig mogelijk leeft en je zoveel mogelijk blijft ontwikkelen. 

Iedereen heeft namelijk doelen in het leven en wil iets betekenen voor zichzelf en voor anderen. Met onze dienstverlening kunnen we cliënten helpen hun doelen te bereiken. Met hun hersenletsel en/of lichamelijke handicap. 

Wij verlenen onze diensten in de hele provincie Limburg, vanuit locaties die volledig aangepast zijn, met een persoonlijke sfeer of bij de cliënt thuis. Wij helpen cliënten om met hersenletsel en/of een lichamelijke handicap zo normaal en zelfstandig mogelijk te leven en zo optimaal mogelijk te participeren in de maatschappij.

Wij ondersteunen, begeleiden en verzorgen cliënten met uiteenlopende aandoeningen op het gebied van behandeling, dagbesteding, begeleiding thuis, logeren en wonen.