Stichting Livio

Locatie:
Enschede
Livio

Bij Livio zijn we ervan overtuigd dat onze levenskwaliteit voor een heel groot deel afhankelijk is van de mate waarin we ons eigen leven kunnen leiden en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren in onze eigen omgeving. Ook als we daar (steeds) meer hulp bij nodig hebben.

Daarom gaan we bij Livio uit van een positief mensbeeld. Niet wat niet meer kan, maar wat (nog) wél kan staat centraal bij Livio. En daarbij denken we éérst aan de mensen en pas daarna aan de regels. Dát is de kern van ons dagelijks denken en doen. En dus willen we bij Livio diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid aanbieden, initiëren en ontwikkelen die passen bij die mentaliteit. Niet voor niets zeggen we: We zijn er wanneer nodig!

Livio geeft vorm aan haar missie en visie via de gedeelde kernwaarden die alle acties en beslissingen leiden van bestuurders, zorgspecialisten, Livio-medewerkers en vrijwilligers. De kernwaarden van Livio zijn: toewijding, professionaliteit en verantwoordelijkheid.

Dat is Livio. En zó zijn de mensen die bij ons werken.